butiksassistent

Profilbillede


Butiksassistent

For vores kunde Midtdjurs Traktorlager, beliggende i Nimtofte søger Randstad en Butiksassistent. Der er tale om et Try & Hire forløb, hvor man i den første periode er ansat gennem Randstad og efterfølgende bliver fastansat hos virksomheden.

Om Midtdjurs Traktorlager

Virksomheden består i dag af 29 trofaste medarbejdere, hvoraf 5 af dem er udlært i firmaet. De blev etableret i 1973 og ide grundlaget bag har altid været salg af traktorer med tilhørende maskiner. Butikken betyder meget for firmaet, hvor de har mange både private og professionelle kunder, samt et stort salg af værktøj, arbejdsbeklædning og diverse forbrugsmaterialer til mange håndværkere. De har også eget værksted med service og stort reservedelslager.
Midtdjurs Traktorlager er en topmoderne maskinforretning med en meget stabil og voksende kundekreds.

Arbejdsopgaver

Dit arbejde bliver i deres maskinforretning, hvor du vil sikre at kunderne altid får den bedste service og oplevelse. I overskrifter vil dine opgaver primært bestå af følgende:

Ekspedition og betjening af kunder
Rådgivning om værktøj, beklædning og maskiner
Løbende opfyldning af varerArbejdstiderne vi være mandag til torsdag fra 8.30-17.00 og fredag 8.30 -15.15, samt hver 2. lørdag fra 09.00-12.00. Overarbejde kommer man til at afspadsere efter aftale.

Din profil

Det vigtigste for os, er at du besidder et højt servicegen, og elsker at interagere med andre mennesker. Du kan tale med folk fra alle baggrunde og har en naturlig evne til at få folk til at føle sig godt tilpas i dit selskab.
Det vil være en fordel hvis du har kendskab til maskiner (have, park og landbrug) men dette er ikke et krav. Derudover vil det også være godt hvis du har erfaring med kundebetjening i et eller andet omfang.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en virksomhed med et godt sammenhold og positivt arbejdsmiljø.
Derudover får du løn efter kvalifikationer, fritvalgskonto og pension efter overenskomst.

Ansøg

Vi leder efter en medarbejder der kan starte hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning snarest. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Konsulent Vicki Laursen på tlf. 92928664.
Denne proces håndteres af Randstad og alle henvendelser bedes rettet hertil.

om randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.900 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Bredskifte Allé, 8210 Aarhus V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2023

Ved skriftlig henvendelse: https://www.randstad.dk/jobs/butiksassistent_grenaa_10344/

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5840000

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet