Køkkenfaglig medarbejder til Ingerslev Bistro og Bar I Aarhus Lufthavn

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Køkkenfaglig medarbejder til Ingerslev Bistro og Bar I Aarhus Lufthavn

Er du en madentusiast der kan svinge paletkniven, flytte fingrene og mærker glæden ved at lave mad. Så er det dig, vi søger som vores nye køkken medarbejder.

 

Hvem er du?
•    Du sætter en ære i at levere et godt produkt.
•    Du er smilende og vil gerne være en del af et engageret team.
•    Du er ikke bleg for at tage ansvar og kan lide at arbejde selvstændigt.
•    Du kan lide at arbejde i højt tempo og holder overblikket.
•    Du er serviceorienteret og ønsker kun det bedste for gæsten hver gang.
•    Du kan spejle dig i vores koncept og være kulturbærer overfor dine kollegaer.
•    Du er faglært/ufaglært med erfaring fra lignende stilling.
•    Du har en straffeattest uden bemærkninger - jf. Transportministeriet bek. 979 https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2004/979 

Sammen med den driftsansvarlige og det øvrige team, vil du være med til at drive vores restaurant i lufthavnen. Udover at lave mad til lufthavnens gæster, så inkludere det også roomservice til gæsterne på lufthavnshotellets 37 værelser.

 

Vi tilbyder:
•    En afvekslende hverdag med gæster fra hele verden.
•    Sparring og teamwork med søde og sjove kollegaer.
•    Grundig oplæring i vores koncept, kultur og værdier.
•    Mulighed for at arbejde med det klassiske håndværk inden for den gastronomiske verden.
•    Godt og trygt ansættelsesforhold med både overenskomst, pension og løn til tiden.
•    At blive en del af SSP, der er en international koncern med masser af udviklingsmuligheder.

 

Hvem er vi?
Vi har netop slået dørene op til en ny madoplevelse i Aarhus lufthavn, hvor vi tilbyder gæsterne madoplevelser der er funderet i årstiden og med et stærkt lokalt præg. Konceptet, der er udviklet i samarbejde med den aarhusianske madglobetrotter Mikkel Wejdemann, afspejler lufthavnens beliggenhed i det østjyske spisekammer med lokale råvarer og specialiteter og med en menu der er skræddersyet til folk på farten med et varieret, lækkert og prisvenligt udvalg. 
Fra den 1. februar drives restauranten af SSP Danmark der i 60 år har været eksperter i mad på farten. Du kan læse mere om SSP her: Denmark | SSP (foodtravelexperts.com)

Vi glæder os til at høre fra dig
Vi behandler kun ansøgninger modtaget via karrieresiden. Vi holder løbende samtaler og lukker for ansøgninger, når vi har fundet vores nye kollega.  
Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Unit Manager Lis La Cour Fisker lis.fisker@ssp.dk   

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

SSP Denmark ApS, Lufthavnsboulevarden, 2770 Kastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5993867

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet