Musikalsk aften med Lasse & Mathilde i Kolind

dato

Fredag den 18. oktober 2024 kl. 20.00 byder Fannerup Forsamlingshus på en musikalsk rejse med Lasse & Mathilde. Duoen, kendt for deres lyriske tekster og musikalske spændvidde, vil levere en koncertoplevelse fyldt med blues, poesi, jazz og rock.

Den musikalske rejse begyndte for Mathilde Bondo i 1975, da debutalbummet "Pigesind" med tekster af Tove Ditlevsen og musik af Lasse Helner udkom. Dette blev starten på duoens musikalske eventyr både på scenen og privat.

Lasse & Mathilde har gennem årene skabt et tæt forhold til New Orleans' musikliv, hvilket afspejles i deres sange. Duoen har sat musik til tekster af blandt andre Poul Henningsen, Piet Hein og Martha Christensen.

En oplevelse med spændvidde og stemning

Koncerten med Lasse & Mathilde byder på en oplevelse med en herlig blanding af musikgenrer, der spænder fra blues til poesi, jazz og rock. Teksterne er fyldt med kant og eftertanke, mens duoen også krydrer aftenen med kommentarer og humor, der skaber en varm og hyggelig stemning.

For dem, der ønsker at gøre aftenen ekstra speciel, er der mulighed for at tilkøbe spisning kl. 18.00. Kontakt Fannerup Forsamlingshus direkte for at arrangere dette.

For yderligere information om arrangementet kan du besøge Pavillonen.dk.

Praktiske informationer

Dato: Fredag den 18. oktober 2024
Tid: Kl. 20.00
Sted: Fannerup Forsamlingshus, Gammelvej 4, 8560 Kolind
Entré: 195 kr
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut