Ny storvognskørelærer til transportuddannelser hos Tradium Ring Djursland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Tradium Ring Djursland er i en spændende udvikling med en stor vækst, og vi søger derfor en storvognskørelærer til transport- og certifikatområdet.
Du skal have et stort engagement for at undervise og understøtte elever og kursisters uddannelsesforløb – og være klar til både at møde unge mennesker samt erfarne branchefolk.
Dit primære arbejdssted er hos Tradium Ring Djursland i Kolind, hvor vi arbejder med transportuddannelser, der spænder fra kørekort, lovpligtig EU-efteruddannelse for chauffører, kran- og truckkurser. Der kan også forekomme undervisning på vores lokation i Randers.Jobbet som storvognskørelærer
Du bliver en del af teamet på transportuddannelser, hvor du får en gruppe engagerede og fagligt dygtige kolleger. Du skal varetage den daglige undervisning samt deltage i udviklingen af fag og afdeling. Du vil sammen med de øvrige undervisere få ansvar for planlægning og gennemførelse af såvel praktisk som teoretisk undervisning.

Som storvognskørelærer er din primære opgave at undervise på kørekortsuddannelserne, men alt efter dine kompetencer vil arbejdsområder og opgaver kunne tilrettelægges ind i teamet.

Og naturligvis skal du deltage i afdelingens arrangementer for kursister og samarbejdspartnere.

Drømmer du om et job med personlige udviklingsmuligheder kan vi for rette kollegaer tilbyde opkvalificering af dine nuværende kompetencer.

Vi ser gerne, at du har følgende:

  • Du har en kørelæreruddannelse til storvogn
  • Praktisk erfaring fra transportbranchen samt mindst kørekort kat. C/E eller kat. D
  • En erhvervspædagogisk efteruddannelse – ellers skal du være parat til at tage en erhvervspædagogisk diplomuddannelse
  • Gode IT-kundskaber og kan anvende det som et naturligt værktøj i undervisningen
  • Flair for kommunikation - og er velformuleret i både skrift og tale
  • En tillidsvækkende personlighed
  • Derudover forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt, er fleksibel og har vilje til at indgå i et tæt samarbejde om planlægning og udvikling af undervisningen med afdelingens øvrige undervisere.

Vi tilbyder dig
Vi tilbyder dig en spændende og berigende fuldtidsstilling i en udviklende organisation med gode muligheder for at udvikle dit eget job samt gode efter- og videreuddannelsesmuligheder.

Faglig og pædagogisk udvikling prioriterer vi naturligvis højt. Du er desuden sikker på at få en dagligdag med masser af humor krydret med faglige og pædagogiske diskussioner.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og cirkulære om organisationsaftale for Lærere ved arbejdsmarkedsuddannelserne mv.

Ansættelse er pr. 1. august 2024 eller efter aftale.


Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte centerchef Thomas Boll Matthiesen på mobil 41880055 eller på e-mail: TBM@tradium.dk

Ellers sender du blot en kort ansøgning med CV og relevante bilag senest 10. juni 2024 via ansøgningslinket. Vi forbeholder os ret til at holde ansættelsessamtaler løbende i ansøgningsperioden, og er der en egnet kandidat inden fristens udløb, tages stillingen ned.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Om Tradium
Erhvervsskolen Tradium er et kraftcenter af forskellige uddannelser ungdoms-, voksen- og efteruddannelser: EUD, EUD10, EUX, HHX og HTX samt AMU og uddannelse for statsautoriseret fodterapeut og meget mere.
Vi uddanner til fremtidens behov med afsæt i en stærk faglighed, skoleudvikling og attraktive uddannelsesmiljøer. Tradium har en vision om at være en international orienteret og stærk partner for erhvervslivet samt en udviklende og attraktiv arbejdsplads med professionelle medarbejdere.
Tradium er UNESCO Verdensmålsskole og beskæftiger ca. 410 medarbejdere og underviser 2600 årselever på seks adresser i Randers og Pederstrup.


Se mere om os på Facebook, www.tradium.dk, og vore pejlemærker her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tradium, Amu-Centervej 2, Amu-Centervej , 8930 Randers NØ

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045733

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet