Nyt fra Kolind i politiets døgnrapport

Profilbillede

Kolind er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 


Stjal cigaretter og truede barpersonale

Østjyllands Politi fik torsdag kl. 22.10 en anmeldelse om, at en mand havde stjålet cigaretter og truet personalet på en bar på Skt. Clemens Torv i Aarhus C. En patrulje kørte til stedet, hvor et par dørmænd tilbageholdt en 21-årig mand. 

Ifølge vidneforklaringerne på stedet havde den 21-årige forsøgt at købe nogle cigaretter, men da kreditkortet blev afvist, endte han i stedet med at tage to pakker cigaretter bag baren, hvorefter han begyndte at gå derfra. 

Da personalet ville standse ham, kastede han et ølglas i gulvet og råbte nogle trusler mod medarbejderne, inden han blev tilbageholdt. 

Den 21-årige blev anholdt og sigtet for røveri, da han havde fremsagt trusler i forbindelse med tyveriet. 

**

Anholdt efter hærværk på pizzeria

En patrulje kørte torsdag kl. 21.30 til Tordenskjoldsgade i Aarhus N, hvor to mænd skabte uro på et pizzeria. Mændene var væk, da politiet kom frem, men en medarbejder fortalte, at de to mænd havde været meget berusede og aggressive og havde nægtet at forlade stedet, da hun skulle lukke. 

Da de til sidst var gået ud, havde den ene kastet en ølflaske mod vinduet i døren, mens den anden slog sin knytnæve ind i glasset, så det gik i stykker. 

Kort efter fik en patrulje fat i to mænd på 39 og 45 år, der svarede nøje til signalementet fra medarbejderen. Den ene blødte fra sin hånd, men han var ikke kommet alvorligt til skade. 

Begge blev anholdt og sigtet for hærværk. 

**

Sigtet for narkokørsel – havde kniv og stoffer i bilen

En patrulje blev torsdag kl. 17.05 opmærksom på en bilist, der foretog et ulovligt højresving på Sydhavnsgade. Betjentene kørte efter bilen og fik dirigeret bilisten ind til siden. Da føreren af bilen, en 33-årig mand, virkede påvirket af stoffer, blev han anholdt og sigtet for narkokørsel. 

Under den efterfølgende ransagning af bilen fandt patruljen både en mindre mængde amfetamin og en kniv. Begge dele blev han sigtet for at besidde. 

Da det viste sig, at den 33-årige mand var frakendt kørekortet, blev det til endnu en sigtelse. 

**

 

Specialpatruljen fandt amfetamin og stjålet cykel 

Østjyllands Politis specialpatrulje tog torsdag kl. 22.35 hen til en lejlighed i Randers, hvor de havde mistanke om, at der var ulovlige stoffer. 

I en pung tilhørende den 24-årige mand, der bor på stedet, fandt betjentene en mindre mængde amfetamin, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. En 29-årig mand, som også befandt sig i lejligheden, fik samme sigtelse, da han også havde noget amfetamin på sig. 

I kælderen fandt betjentene en el-cykel, der viste sig at være stjålet, og den 24-årige erkendte, at han havde stjålet den. Han blev derfor også sigtet for tyveri, og cyklen blev leveret tilbage. 

**

 

Færdsel

Torsdag kl. 9.35 skete der et færdselsuheld i krydset Hørretvej/Præstegårdsvej i Mårslet. En 79-årig kvindelig bilist kørte ud i krydset og ramte sammen med bil ført af en 21-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 79-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Torsdag kl. 19.30 skete der et færdselsuheld på Sivestedvej i Kolind. En 46-årig kvindelig bilist mistede kontrollen over sin bil og kørte af vejen, hvor hun ramte ind i et buskads og et elskab. Bilisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Natten til fredag kl. 2.04 blev en 55-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Strandvejen i Ebeltoft. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn ikke anmeldt nogen indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi