Syddjurs Kommune skifter til nemSMS for tandplejepåmindelser

Foto: Syddjurs kommune.
dato

Syddjurs.dk annoncerer overgangen til nemSMS for påmindelser om tandplejeaftaler

Almindelige sms-påmindelser fra Tandplejen i Syddjurs Kommune er fortid. Fremover erstattes disse med nemSMS-tjenesten, hvilket indebærer, at borgere skal tilmelde sig denne service for fortsat at modtage påmindelser om deres tandplejeaftaler.

Tilmeldingsprocessen kræver, at man først logger ind på Digital Post med mitID. Dernæst skal man navigere til punktet "nemSMS-servicebeskeder" på borger.dk, hvor man kan tilmelde sit mobilnummer til at modtage disse påmindelser.

For familier med børn og unge er systemet designet til at sikre, at de rigtige personer modtager beskederne. Børn og unge under 15 år vil have deres forældre som modtagere af nemSMS-beskederne, mens både unge mellem 15-18 år og deres forældre vil modtage beskederne. Unge over 18 år vil selv stå for at modtage disse beskeder.

Beslutningen om at skifte til nemSMS skyldes tekniske årsager og sigter mod at strømline kommunikationen mellem Tandplejen og borgerne. Tandplejen i Syddjurs Kommune har gjort det klart, at der er mulighed for at kontakte dem direkte, skulle der opstå spørgsmål i forbindelse med den nye tilmeldingsprocedure eller andre forespørgsler.

Denne ændring markerer et skifte i den måde, kommunikation foregår på mellem Tandplejen og borgerne i Syddjurs Kommune, og er et skridt mod en mere digital tilgang til servicebeskeder.

https://www.syddjurs.dk/da/nyheder/vigtig-info-fra-tandplejen-tilmeld-nemsms-og-faa-besked-om-dine-aftaler/

Kilde: Syddjurs Kommune